Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κρίση του κορονοϊού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και στο πλαίσιο των γενικότερων οδηγιών του Παγκόσμιου και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς:

  • Παρακολουθώντας με προσοχή τις καθημερινές εξελίξεις και τις πρόσφατες εξαγγελίες τις Ελληνικής Κυβέρνησης που επιτρέπουν μέχρι τον Μάρτιο του 2022 την είσοδο σε κλειστούς χώρους αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένα άτομα 
  • Λαμβάνοντας συνεχή ενημέρωση μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων covid-19
  • Έχοντας έγκυρη πληροφόρηση μέσω των Πρεσβειών μας για την απαγόρευση των μετακινήσεων στο εξωτερικό 
  • Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς ακυρώσεις παγκόσμιων Εκθεσιακών Γεγονότων με φυσική παρουσία

αποφάσισε την ακύρωση της 46ης Δ.Ε.Γ.Κ που είχε προγραμματιστεί 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 και τη μεταφορά της ημερομηνίας το Μάιο του 2022. Στόχος η διεξαγωγή μιας επιτυχημένης διοργάνωσης δια ζώσης, ανάλογης των προηγούμενων ετών.

Για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR 2022, θα υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση.

 

 

O Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα πραγματοποιηθεί  7-10 Μάιου 2020, προτίθεται να διοργανώσει ένα Workshop για φοιτητές Σχολών Μόδας, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.