O Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα πραγματοποιηθεί  7-10 Μάιου 2020, προτίθεται να διοργανώσει ένα Workshop για φοιτητές Σχολών Μόδας, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.

 Το Workshop θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας και θα είναι συνολικής διάρκειας 16 ημερών (τέσσερα τετραήμερα) και θα ολοκληρωθεί αρχές Μαΐου 2020. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων  οι φοιτητές θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν  προϊόντα,  τα οποία θα εκτεθούν στην 45η ΔΕΓΚ.

Το θέμα του Workshop είναι: «NEW METHOD'S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» και έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να μυηθούν στην τέχνη και τη χρήση της γούνας σε όλο το φάσμα της.

Τη φιλοξενία των συμμετεχόντων θα την αναλάβει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς (διαμονή – σίτιση).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στέλνοντας 3-4 σχέδια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2467022353 – 23116.